RO Study
👤
Diajunior
Diajunior
30-01-2017
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 2 va rog repede dau coroana
Răspuns :
Cristidoar
Cristidoar
30-01-2017
prin nea-prin zapada,ne-a intrat-a intrat,a venit,ne-am afundat-ne-am umplut
Answer Link
Catalinagrozavu
Catalinagrozavu
30-01-2017
nea= zapada
ne-a= o actiune
ne-am= o actiune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Help Imi Dq Unu Pls Dau Coroana
Adaugă La Produsul Numerelor 8 Si 9, Inzecitul Lui 6. Ai Obținut: A. 136; B. 134; C. 72; D. 132.
3. Fie A = V162 - V50 + V32 - V98 Și B = V200 - V128+V72 - V18 A) Aflati Valoarea Lui A
Dau Coroanaaa!!!!!!!ex 11
Suma A Cinci Numere Este 1950 Că Al Doilea Număr Este Dublul Decât Primul Al Doilea Triplul Decât Primul Al Patrulea Este De 4 Ori Mai Mare Iar Al Cincilea Este
Cum Se Modifica Rezistenta Electrica A Unui Conductor Filiform Dacă După Slefuire, Diametrul Său Se Reduce La Jumătate? Justificați Răspunsul Plzzzz.
7. Suma A 2 Numere Este 21. Dacă Inmultesc Cu 4 Primul Numár, Iar Pe Al Doilea Il Dublez, Voi Obtine Produse Egale. Care Sunt Numerele?
TEXTUL 1Copilo, Pune-ţi Mâinile Pe Genunchii Mei.Eu Cred Că Veşnicia S-a Născut La Sat.Aici Orice Gând E Mai Încet,şi Inima-ţi Zvâcneşte Mai Rar,ca Şi Cum Nu Ţi
Perimetrul Unui Dreptunghi Este Egal Cu 552 Virgulă 50 M Lățimea Este Cu 64 Virgulă 75 M Mai Mică Decât Lungimea Află Lungimea Și Lățimea Dreptunghiului
Ce Presupune Asigurarea Proprietății? Spune-ți Părerea În Legătură Cu Importanța Unei Astfel De Asigurări. REPEDE, VĂ ROG!