RO Study
👤
Nico88
Nico88
27-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex.23 !!
Va rog!!!☺️
DAU COROANA!
Răspuns :
Chiochirosalexa
Chiochirosalexa
27-01-2017
Vedea-te-as în vreo fituică
Pus cu litere de-o schioapă.
Curge-ti-ar pe-o nară tuică,
Pe cealaltă numai apă.
Lăuda-te-ar Bogdan Duică
Si pupa-te-ar Popa Iapă !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte:a Se Uita, Copac,a Zice,a Vedea,repede.
Stiind Ca 3 Kg De Prune Costa Cat 2 Kg De Mere Si Ca 1 Kg De Mere Costa 3 Lei Afla Cat Cost 8 Kg De Prune.
Din Propozitia : "El Zise Ca Ar Dori Sa Mearga Si El Cu Frati Lui La Mare." Verbere Sa Se Analizeze Predicatele : " zise" , "ar Dori" Si "sa Mear
La Ce Timp Si La Ce Mod Sunt Verbele sa Merg , Eram,am Urcat , Amintindu-mi
Construiti Enunturi In Care Sa Aveti Predicate Nominale Alcatuite Cu Urmatoarele Verbe Copulative: A Fi , A Deveni , A Se Face , A Iesi , A Ajunge , A Ramane ,
Un Rezervor Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=2,5 M I=1,5m Si H =1m. In Rezervor Se Toarna Apa Pana La O Inaltime De 60 Cm. Cati Litri
Am Nevoie De 10 Exercitii Rezolvate La Matematica Clasa 6 Semestrul 2...URGENT Sunt Pentru Maine Si Am Mare Nevoie De Ele
Buna Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Traducerea Acestiu Text In Romana? Va Rogg MultDear Alice, How Are You And Your Ideal Partener? Well I Hope . I Have Some Gr
Ce Cuprinde Multimea R Si Nu Exista In Z?
Buna,am Nevoie De Ajutor Urgent!1.un Cub Are Latura Egala Cu A)30cm si B)5m.....aflati Volumul Cubului Si Stabiliti Cati L De Apa Incap In Cub(in Fiecare Caz)2