RO Study
👤
Love555
Love555
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Am mers la mama.Caz si f.s.!
Răspuns :
DanieL123123
DanieL123123
26-01-2017
Caz:Nominativ
F.s=Subiect
Answer Link
Sabinutam
Sabinutam
26-01-2017
caz acuzativ ,functia sintatica subiect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Pluralul Urmatoarelor Cuvinte:albastruie,aurie,ruginie.
Alcatuiti Enunturi Cu Urmatoare Cuvinte : Bolta ,sublim, Colosal, Orizont, Vestit , Glorie . Cu Bolta Am Facut Dar Cu Restu Nu Imi Vine Nici O Idee :( ! Help Me
Cine Ma Poate Ajuta Cu Niste Raspunsuri ?
Elevii Clasei A-3-a Au Plantat 53 Pomi fructiferi:meri Si Peri.Numarul Merilor Este Cu 13 Mai Mare Decat Cel Al Perilor . Cati meri Si Cati Peri Au Plantat Cop
La Un Concurs De Matematica Se Acorda 5 Puncte Pentru O Problema Rezolvata Corect Si Se Scad 2 Puncte Pentru O Problema Gresita. Alexandru A Trimis 20 De Proble
Construiti Doua Exemple, In Care Forma "te" Sa Reprezinte:a. Un Pronume Personalb. Un Pronume Reflexiv.
Traduceti Se C'est Son Pull... Euh.. Elle Ne L'aime Pas,alors Je Le Mets!Ou Sont Mes Chaussures? Attends,je Les Cherche!
Aratati Ca:a) [tex] \frac{1}{ 1^{2}} [/tex]+[tex] \frac{1}{ 3^{2}} [/tex]+[tex] \frac{1}{ 5^{2}} [/tex]+.....+[tex] \frac{1}{ 2013^{2}} [/tex]< 1,5b) [tex
Am Nevoie De Ajutor In Legatura Cu O Problema: Suma Numere: Andrei Tocmai A Invatat Operatii Cu Numere Intregi. Acum Doreste Sa Exerseze Adunarea. Astfel El S
Alcatuiti 10 Fraze Scurte Introduse Prin Diferiti Termeni De Legatura :)