RO Study
👤
Sorin200704
Sorin200704
25-01-2017
Franceza
a fost răspuns
ce inseamna il fait froid?
Răspuns :
DanielIulian
DanielIulian
25-01-2017
e frig
afara este frig
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Propozitie Este: I-am Dat Cartea Care Merita. ?
Suma Tuturor Numerelor Care Impartite La 7 Dau Catul 5 Este Egal Cu: a= 195; b= 175; c=185; d=205
Depinde De Care Vine. E Completiva Indirecta?
Ciresarii Vor Sa Se Relaxeze.Ajuta-i Sa Inalte 2 Zmee, Pe Spatele Carora Vor Plana Substantive Textul Dat. Noteaza, In Desenele De Mai Jos,2 Substantive Articul
Am Și Eu O Întrebare... La E.N. La Română S-a Cerut O Frază În Care Să Existe O Subordonată Completivă Indirectă Introdusă Prin Pronumele Relativ Care, Iar Eu A
Un Teren In Forma De Dreptunghi Cu Lungimea 120 M Si Latimea Jumatate Din Lungime,se Imprejmuieste Cu Un Gard.Sa Se Afle Lungimea Gardului.
1.Alegem La Intamplare Un Numar Natural De La 1 La 50.Probabilitatea Ca Nr Natural Ales Sa Fie Prim Este... 2.Intr Un Cub ABCDA'B'C'D' Masura Unghiului Format D
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 372, Stiind Ca Primul Este Cu 60 Mai Mic Decat O Treime Din Al Doilea. Ma Puteti Ajuta Va Rog??
Salut .. Am O Mica Nelamurire . la Evaluarea De Astazi Am Avut Un Exercitiu Sa Notam Cate Un Antonim Pt. Sensul Din Text Al Cuvintelor la Cuvantul ,,venea'' Am
Ma Bazez Pe Care Stie.este Completiva Indirecta?