RO Study
👤
Eushi
Eushi
23-01-2017
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru a respinge
Răspuns :
Danielforever
Danielforever
23-01-2017
A refuza, a nu accepta
Answer Link
EllyElly
EllyElly
23-01-2017
A evita
A înlătura
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Triunghiul ABC este dreptunghic in A. Daca AC=3 Radica m(C)=15 Determinati Lungimea ipotenuzei
Aflati Valoarea Lui A Din Proportia: A/1/9=576/2 La Puterea AVa Rog Ajutatima
Doua Probleme .Mama Este Mai In Varsta Decat Fica Ei Cu 20 Ani.Acum 4 Ani Varsta Mamei Era De 3 Ori Mai Mare Decat A Fiicei.Sa Se Afle Varsta Mamei Si A Ficei.
Aratati Ca Numarul N=2x²+7x+9 Este Pozitiv, Oricare Ar Fi Numarul Real X.
Daca Se Cere Sa Se Noteze Partea Hidrofoba Dintr-o Molecula De Sapun (asa Cum E La Un Item De La Proba De Bacalaureat) Se Scrie Pur Si Simplu Radicalul Hidrocar
Bunăăă! Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mineee? Aș Vrea Să Știu Ce Însemnă : O Imagine Vizuală-dinamică O Imagine Vizuală-cromatică. Mulțumesc!
TraducetiSandra And I Are Going Into Town To Do Some Shopping. Steefan , Are You Coming Witch Us.
Serban Numara Timbrele Din Clasorul Sau ,care Sunt De Trei Feluri : Romanesti, Englezesti Si Frantuzesti . Stiind Ca 71 Nu Erau Frantuzesti , 62 Nu Erau Roman
Explica Folosirea Virgulei In Enuntul: Lumea-ntreaga Doarme , Stresinile Plang. Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintact
Sunt Din Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur :Ce Va Sugereaza Formula "a Fost Odata Ca Niciodata" Folosita La Inceputul Basmului?Se Poate Stabili Cu Precizie Mo