RO Study
👤
Dariaioana2
Dariaioana2
19-01-2017
Matematică
a fost răspuns
4444=15
cum se poate rezolva?multumesc
Răspuns :
Steelbull
Steelbull
20-01-2017
44:4+4=15 sau 4*4-4:4=15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-miREPEDE >>DAR<< REPEDEEEEEE !Ce Inseamna SILDE? Daca Nu Stiu I-au 4 ! :| REPEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PLEASE ~
Aflati Media Aritmetica A Doua Numere ,stiind Ca Diferenta Lor Este 246 ,iar Catul Lor 4.
Ipotenuza [BC] A Triunghiului Dreptunghic ABC Are Lungimea De 24 Cm Si M(C)=60 Grade. Aflati:a) ABb) ACc) Lungimea Proiectiei Catetei AB Pe BCd) Lungimea Inalti
Ipotenuza [BC] A Triunghiului Dreptunghic ABC Are Lungimea De 24 Cm Si M(C)=60 Grade. Aflati:a) ABb) ACc) Lungimea Proiectiei Catetei AB Pe BCd) Lungimea Inalti
Astrii Apar Mai Sus Decat Sunt In Realitate. De Exemplu, Cand Sorele Se Vede La Orizont, El Se Afla De Fapt Cu Arpoximativ 7 Grde Mi Jos, Sub Linia Orizontului.
Care Este A Treia Si A Patra Strofa Din Blandul Pastor?
Din Ce Roman Face Parte Fetita Surdo Muta De Edmondo De Amicis
A) [va Rog Ajutatima La Aceste Probleme]Perimetrul Unui Teren DeA)A) [va Rog Ajutatima La Aceste Probleme]Perimetrul Unui Teren DeA) [va Rog Ajutatima La Aceste
Adina Are 12 Ani Si Este De 3 Ori Mai Mare Decat Fratele Sau Mircea. Mama Lor Este De 4 Ori Mai In Varsta Decat Adina, Dar Cu Doi Ani Mai Tanara Decat Tatal Cop
Astrii Apar Mai Sus Decat Sunt In Realitate. De Exemplu, Cand Sorele Se Vede La Orizont, El Se Afla De Fapt Cu Arpoximativ 7 Grde Mi Jos, Sub Linia Orizontului.