RO Study
👤
Mirceaaln32
Mirceaaln32
12-03-2014
Limba română
a fost răspuns
ce este verbul dar cum se analizeaza?
Răspuns :
Mandreea315
Mandreea315
12-03-2014
Verbul este partea de vorbire flexibilă care arată acţiunea starea sau existenţa.
"Maria a mancat mere"
"a mancat"-verb predicativ, mod indicativ, timp perfect compus, nr. sg, conjugarea(a manca) I, f. s. PV
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Suma Nr. 2437 Si 2724 ,respectiv suma Nr. 946 Si 3124 Si Fa Proba Prin Aceasi Operatie ! rezolavare Cls. A 3
Flavius A Citit Cartea Cu Lecturi Suplimentare 26 De Pagini,adica Cu 5 Mai Mult Decat Jumatea Cartii. Numarul De Pagini Ramase De Citit Este ?
2 Frati Au Impreuna 1800 Lei.Daca Unul Dintre Frati Va Da Celuilalt 200 Lei Atunci Lui Ii Va Ramine O Suma De 2 Ori Mai Mare Decit Va Avea Fratele Sau.ce Suma D
Scrieti Ecuatiile Dreptelor Care Trec Prin Punctele:1.A(5,0) Si B(0.-5)2.A(-4,0) Si B(0,3)3.A(-8,0) Si B(0.-6)V-as Fi Recunoscutor Daca Puteti Sa Rezolvati.
Problema Grafica (cu Desen) : Un Grup De Ciori Sta Pe Niste Pari.Daca Pe Fiecare Par Sta O Cioara ,raman 3 Ciori In Zbor ,iar Daca Pe Fiecare Par Stau 2 Ciori
Am De Facut O Descriere Imaginara De 10 Randuri A Unui Orasel Din Variantele : Un Orasel De Pe Marte Luciuit De Omuleti Verzi , Unul In Mijlocul Oceanului Atlan
Cine Imi Face O Propozitie Cu Te-i.
Care Este Muchia La Un Patrat?
Va Rog Sa Imi Ziceti Si Mie O Compunere Scurta Cu Titlul O Insula Exotica .MULTUMESC
Radical Din 2x La Puterea A Doua+1=0 Nu Mai Stiu Care E Schema Si Cum Se Face Ma Poate Ajuta Careva