RO Study
👤
Ciolpandaniel20
Ciolpandaniel20
30-06-2014
Matematică
a fost răspuns
Care este muchia la un patrat?
Răspuns :
Crynasan
Crynasan
30-06-2014
muchia unui pătrat=latura unui pătrat.
Sper că te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Sa Dat Mihai Eminescu La Bac Se Poate Da Si In Toamna Acelasi Lucru?
Suma A Trei Numere Este 240. Daca Din Fiecare Numar Se Scade Acelasi Numar Se Obtin Numerele 25, 26 Si Respectiv 120. Aflati:a) Ce Numar S-a Scazut Din Fiecare
Construiți Un Enunt In Care Predicatul Sa Fie Exprimat Printr Un Verb Activ Pronominal Si Indicație Funcția Sintactica A Tuturor Cuvintelor Din Enuntul Moi Podo
Ce Cuvant Din 3 Litere Poate Fi Asezat Dupa Oricare Dintre Grupurile De Litere De Mai Jos Pentru A Produce Patru Cuvinte Separate?PICANBAPRO
Campul Lexical Al Muzicii...
Calculeaza Perimetrul Si Aria unui Patrat Cu Lungimea Laturii De 12,7 Dam.
Suma A Doua Numere Este Mai Mare De 3 Ori Decat Diferenta Lor. Sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Adunata Cu Diferenta Lor Este Egala Cu 400
Explică Folosirea Cratimei În Structura ,,s-o Răscoale''.Din Strofa: Şi Împăratul Broaştelor,
Care Este Forma Literara A Cuvintelor: Am Mas Si Campi? Eu Cred Ca Forma Literara A Cuvantului Am Mas Este Am Ramas Si A Cuvantului Capi Este Capii.Dar Nu Sunt
Ghicitoare..Uneste CuvinteleApoi Taie LitereleA Si T Alaturate,Ce In Ordine Stau Legate,Pe-o Fetita O Cheama TantaCuvantul Format Este........