RO Study
👤
Lana10
Lana10
14-01-2017
Matematică
a fost răspuns
(2x-3)(2x+3)
DAU COROANA
Răspuns :
Dimaalina2002
Dimaalina2002
14-01-2017
=4x^2-9
Intrucat formula este (a-b)(a+b)=a^2-b^2
Sper ca ai inteles!
Answer Link
Intelect
Intelect
14-01-2017
4x la puterea doua -9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cristina Are 17 Margele Rosii, Ceea Ce Inseamna Cu 8 Mai Multe Decat Margelele Verzi.Pune Intrebarea Astfel Incat Rezolvarea Sa Se Poata Scrie Prin Exercitiul:
Intreitul Sumei A Doua Numere Este 972 Iar Jumatatea Diferentei este 75. Afla Numereleurgent !!!!!
Scrie Un Text Argumentativ De 20-40 De Randuri In Cre Sa Prezinti Impactul Pe Care Il Au Retelele De Socializare Asupra Conduitei Vietii Unui Tanar.
Eseu Despre Importanta Lui Titu Mariorescu Si A Junimii In Cultura Romana. Spuneti'mi Cateva Ideei Pentru Ca Eseul Trebuie Sa Fie De 2 Pagini
Ionel Popescu Dupa 10 Ani
Cine Imi Face Si Mie O Propozitie In Romana/si Apoi Tradusa In Engleza (care Sa Contina Un Verb Si Un Pronume Personal) La Forma Interogativa/negativa/viitoare.
Alina Stefan Si Cei Doi Parinti Au Impreuna 82 De Ani .peste 3 Ani Mama Va Avea De 4 Ori Varsta Lui Stefa Iar Tata De 6 Ori Varsta Lui Alina .stefan Are Cu 2 An
1) Complete The Sentences With The Correct Form Of The Verbs In Brackets.1. Carefull! It... If You Drop It. (break)2. If You... Me Nicely, I'll Tell You A Secr
Cine Imi Face Si Mie O Propozitie In Romana/si Apoi Tradusa In Engleza (care Sa Contina Un Verb Si Un Pronume Personal) La Forma Interogativa/negativa/viitoare.
Reprezinta grafic Functiile : a) f : R -----> R , F(x) = X - 1 ; B) G : R -----> R , G(x) = X+1/2 ; C) H : R -----> R , H(x) = - 2x