RO Study
👤
Sisoaica
Sisoaica
13-03-2014
Limba română
a fost răspuns
ionel popescu dupa 10 ani
Răspuns :
Toadermunteanu820
Toadermunteanu820
13-03-2014
,,un baietel de vreo 8 anisori...''iti spune ceva?
Answer Link
Trrranquila
Trrranquila
13-03-2014
Ce-i cu el ? :)))))))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Numărul Real M Pentru Care Punctul M (4,2) Aparține Graficului Funcției F . Va Rog Am Si Uitat Cum Se Face Este Cineva Sa Ma Ajute
1.Prin Tansformare,2 M La 3=...litri. 2.Un Obiect Cantareste 120 Dag,adica...kg.
Ce Texte Am Studiat Pana Intra 8 La: -genul Epic; -basm; -genul Liric; -doina; -balada Populara; -schita; -
Va Rog Frumos Ajutatime
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Rezultatul Calcului 10×5-10 Este Egal Cu.. ?? 2.Sase Carti De Acelasi Fel Costa In Total 24 De Lei. Trei Dintre Aceste Carti Costa In Total .... Lei. 3.Cel
Care Este Deampartitul Daca Suma Dintre Rest Si Impartitor Este 11, Suma Dintre Cat Si Impartitor Este 12, Iar Suma Dintre Cat Si Rest Este 7?
Acum Este Timpul Sa Scrii O Poezie. Transforma Textul Dat In Versuri. ( Charles Perrault, Cele Trei Dorinte) Textul Urmator: Trăia Odată Un Cinstit Tăietor De L
Rezolvați Aceste Subpuncte Și Vreau Exemple Cu Probleme Care Se Rezolva Cu Baza 10
Imi Poate Spune Cineva Toate Semnele Alea De La Multimi La Matematica Si Ce Inseamna, V A Rog. Gen U Si Ala Intors Si C-ul Ala Mai Lung Dar Si |N Si Z, R Etc. S