RO Study
👤
Asurpia165
Asurpia165
20-12-2016
Matematică
a fost răspuns
La asimptota oriz. Cat e f(x)=3x/2x-1 ?
Răspuns :
Adriana97
Adriana97
20-12-2016
lim fx=lim 3x/x(2-1/x) se reduce x=lim3/2-1/x=3/2 1/infinit e 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Segmentul AB Cu Lungimea De 32 De Cm.Daca Punctul M Este Mijlocul Segmentului [AB] Si Punctul P Este Mijlocul Segmentului [AM],atunci Determinati Lungimea S
Fie Triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC . In Exteriorul Sau Se Construiesc Triunghiurile Dreptunghice Abm Si Acn Cu M< Abm = M<accn = 90grade si BM =CN . Ara
Sinonim Pt Cuv :au Castigat Simpatia !
Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele, Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fieare Baiat? Explicati-mi Va Rog!
A)daca T Este Mijlocul Segmentului [pq] Si Tp=4 Cm,atunci Determinati Lungimea Segmentului Pq
-1 E Mai Mare Fata De 0?
A)stiind Ca A+b=-23 Si C=4,calculati A*c+b*cb)stiind Ca A+b=18 Si C=-9,calculati A*c+b*cc)stiind Ca A-b=67 Si C=-3 Calculati A*c-b*cd)stiind Ca A-b=67 Si C=-7 C
Care Este Valoarea Morfologica :omul De-l Vezi Acolo E Fratele Meu.de=de!erau Alte Vremuri Atunci!de=minte De Ingheata Apele.de=rochia De Matase E Urata.de=a P
Contruieste O Fraza Din 2 Propozitii , In Care Sa Existe O Atributiva Al Carei Termen Regent Sa Fie Numeral .
Care Este Valoarea Morfologica :omul De-l Vezi Acolo E Fratele Meu.de=de!erau Alte Vremuri Atunci!de=minte De Ingheata Apele.de=rochia De Matase E Urata.de=a P