RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-08-2014
Limba română
a fost răspuns
sinonim pt cuv :au castigat simpatia !
Răspuns :
Miky93
Miky93
10-08-2014
a castiga simpatia= a castiga increderea, a simpatiza, a placea, a compatimi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Urgent Cu Exercitiul 3 Si 4
Use The Correct Form Of The Adjectives In Brackets. 1. Juliet Is (tired) ..... And (sleepy) ..... Than Her Little Sister. 2. (simple) ..... The Organisms Like B
22. Aflati Numărul Termenilor Din Următorul Sir De Numere Naturale:a)2 ,5,8,11,...,302;b)1,3,5,7,...,203;c)1,5,9,13,...,2005. Va Rog Urgent
Grupeaza Pe Serii De Sinonime Urmatoarele Cuvinte: Hotarator, Cantec, Armonica, Decisiv, Melodie, A Muta, Muzicuta, A ClintiPs: Am Pus Categoria Gresita, Romana
Cat Mai Repede,vă Rog!
Specificații Modul De Formare A Cuvintelor "meu" Și "numai" In Structurile "Se Vedea Fața Plăcută A Tânărului Meu" Și "Părul Numai Cam Prea Lung Cădea Pe Spate"
De Ce I Se Spune Fasciculului Spinocerebelos Dorsal? Ca De Fapt Apare In Cordonul Lateral. La Fel Si Fasciculului Cerebelos Ventral?
Hey! Cum Este Corect: I Have 12 Years Sau I Am 12
Va Rog Ajutați-mă. Realizează O Compunere În Limba Franceza Cu Titlul ,, Ma Famille" De Minim 15 Rânduri
Un Aranjament Floral Compus Din 5 Lalele Si 4 Zambile Costa 32 Lei, Iar Altul Compus Din 3 Lalele Si 8 Zambile Costa 36 Lei. Afla Cat Costa O Lalea Si Cat Costa