RO Study
👤
Franco2008
Franco2008
19-12-2016
Matematică
a fost răspuns
treimea impatritului este 8
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-12-2016
8×3=24
24:4=6
Nu stiu daca este bine!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Nr. Este 47,iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173. Determinati Cele Doua Nr. Si Rezolvarea,va Rog. :) Multumesc.
Intr-o Clasa Sunt 27 Elevi. Numarul Baietilor Reprezinta 80% Din Nr Fetelor. Cati Baieti Sunt In Clasa? Repede Va Rog! Poimaine Am Examen
Fraza El Pare Sa Scrie. Contine O Predicativa?
3. Mentioneaza Ce Parte De vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele:Cartile De Fictiune Pe Care Le Cititm Ne Ajuta Sa empatizam Cu Cei Din Jur Si Sa Ne Adaptam Ma
2exemple De Plante Asexuate Si Modul In Care Se Reproduce Asexuat? Cavitatea Inimi Cu Care Comunica? Va Rog Ajutatima
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Mesajele Care Reies Din Poeziile: Iubind In Taina Si Pajul Cupidon De Mihai Eminescu?Va Rog Urgent!!!!!!!!!!
Bafta La Mate!!!! Ce Ati Facut La Romana? Ce Credeti Ca A Fost Mai Greu? La Masura Primelor 2 Versuri Au Fost Foarte Multe Raspunsuri Diferite... Voi Ce Ati Scr
Sa Se Determine A Apartine R Pentru Care Parabola Y=x^2-2x+a-1 Si Dreapta Y=2x+3 Au 2 Puncte Distincte Comune.
Cum Vi Sa Parul Evaluarea?La Exercitul Ala Cu Rolul Virgulei Ce Ati Scris?Dau La Primul La Ala Cu Sinonime ; Eu Am Scrias Asa Este Bine : Fiindca - Deoarece pe
Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare, Precizand Felul Acestora: Cand Sunt, Scrise Bine, Romanele Constituie In Sine Povesti Despre