RO Study
👤
Gabitzu121
Gabitzu121
14-12-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este prepozitia compusa??
Răspuns :
RaluKta
RaluKta
14-12-2016
prepoziție compusă (din două sau mai multe prepoziții simple): de la, de către, de pe, fără de, pe la, de pe lângă, de peste, pe lângă, pe sub, de pe sub, până pe la;
Answer Link
Crissssro4
Crissssro4
14-12-2016
propozitia ce contine preticat+subect+verb etc.
coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Câte O scrisoare, adresată: A) unui Prieten; B) Unui Profesor; C) Unei Rude Îndepărtate, În Care să Folosiți Două Dintre Modurile de expunere Studiate
Dferenta A Doua Nr. Este Cat Jumatate Din Nr. Mic. Suma Celor Doua Nr. Depaseste Cu 1600 Diferenta Nr. Care Sunt Cele Doua Nr. ?
Un Tata Avea 28 De Ani La Nasterea Fiului Sau. La Aniversarea De 50 De Ani A Tatalui, Fiul Va Avea ?
Ce Rest Obtinem La Impartirea Sumei Sfertului . Jumatatii , Dublului , Rasturnatului , Triplului Si Treimii Lui 264 La 3
Cine Imi Poate Traduce Si Mie In Engleza : Când Vorbim Despre Cei 7 Ani De Acasă Ne Gândim La Educaţia Pe Care Copilul O Primeşte De La Părinţi, La Formarea P
3. Menţionează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Evidenţiate În Text : A Treia, Din, Unui, Au Fost introduse. 4 Puncte 4. Precizează Funcţia Sintactică A Părţil
Irina Are In Colectie 205 Vederi .Daca Ar Mai Primi De La Sora Sa 183 Vederi , Atunci Cate Vederi Ar Avea ? Va Rog Ajutatima !
Buna ... Am O Problema La Matematica Si Nu Ma Descurc sa O Fac .. 1.a) In Clasa Sunt 18 Baieti,ceea Ce Reprezinta 60% Din Toti Elevii Clasei.Cati Elevi Sunt In
Cine Poate Sa Imi Spuna Niste Titluri De Fabule?
Casele Au Acoperisurile Ninse.analiza Pentru Predicat,exprimat Prin...,timp,pers,nr