RO Study
👤
Similovici
Similovici
12-12-2016
Istorie
a fost răspuns
La ce tribunal a fost judecat G.Galilei
Răspuns :
Andryara
Andryara
12-12-2016
A fost judecat de catre un tribunal ecleziastic, gasit vinovat de erezie si condamnat la arest la domiciliul pe viata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Explicati Expresiile ,,m-a Gonit" Si ,,nu M-a Lasat Sa Pier" Si Imi Compuneti Niste Propoziti,una Cu Cuvantul ,,sarea" Si Una Cu Cuvantul ,,pier".Va
Poezie Scurtă Pentru Mătușa
Dacă Suma Patratelor A Doua Numere Întregi Se Divide Cu 7,atunci Fiecare Din Aceste Numere Se Divide Cu 7. Ajutor!
Flopy Si Zavit Stiu Ca E Important Sa Manance Fruncte Zilnic Ca Sa Fie Sanatosi. Flopy Are 6 Capsune Iar Zavit Are 2. Cate Capsune Trebuie Sa.i Dea Flopy Lu Zav
Unde Nu Se Vede Scrisul Este.... Apoi Care Este Radical Din X Va Rog Ajutor!!
Un Amestec Echimolecular A Doi Alcani Omologii Se Dehidrogeneaza Catalitic La Alchenele Corespunzătoare, Fiecare Reacție Decurgând Cu Randament De 60%. Densitat
La Un Raliu Au Participat 29 De Masini Roșii, Verzi Si Negre. Numărul Mașinilor Verzi Este Cu 5 Mai Mare Decât Al Celor Roșii, Iar Mașinile Negre Sunt Cu 3 Mai
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Asta
Un Amestec Echimolecular A Doi Alcani Omologii Se Dehidrogeneaza Catalitic La Alchenele Corespunzătoare, Fiecare Reacție Decurgând Cu Randament De 60%. Densitat
Puțin Ajutor...iar...va Rooog