RO Study
👤
AndreyArdey
AndreyArdey
07-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Gasiti replicile potrivite
Răspuns :
Hhhh7xx
Hhhh7xx
07-12-2016
prima e Start!!!! a doua e nu manca tort!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Raportul Dintre 2^3 • 3^2•5 Si 2^2•3^3•5^2 Este Egal Cu: Ma Puteti Ajuta Va Rogg
Rezumat Carte Verde Aixa Pe Capitole
5. Fie A,B,C MD Coliniare, Astfel ÎncâtDE(BC) Si CE(AB),Daca BD = 3x Cm, AC = 2x+3 Cm, AD = 4x+5 CueAi AB = 33 Cm, Atunci!3(a) Arăteti Ca X=46) Calculati Lungin
(C#)Aveti Vreo Idee Cum Se Face?? Un Cod PIN De 4 Cifre E Ascuns Într-un Text Pe 3 Linii Astfel: pe Prima Linie E Un Text De Lungime Variabilă Mai Mare Ca 4,
Precizați Funcția Sintactică A Substantivului,,băiat" Din Enunțurile:a. L-am Întrebat Pe Băiat Dacă Vine Cu Noi.b. M-am Bazat Mereu Pe Băiat.c. Am Apelat La Băi
Incercuieste Termenii Ce Indica Afectiuni Ale Organelor De Simt. gastrita, Conjuntivita, Diabet, Febrã Musculara, Micozã, Grip, Rabie, Miopie, Rinitã, Afte Buca
Ajutor Plsssssssssssss
Exprimarea Valorii Pasiunii Pentru Citit A Cărții “Cititorul Din Peșteră” De Rui Zink + Rezumat
10 Caiete Și 12 Stilouri Costa 184 Lei. Cât Costa 25 Caiete Și 25 Stilouri Dacă Prețul Unui Caiet Reprezintă 1/3 Din Prețul Unui Stilou? Metoda Aritmetica
Se Condsidera Punctele A(-5;7) Si B(3;-1).Determinati Coordonatele Punctulji M(xm,ym) Care Este Mijlocul Segmentului AB. VA ROG URGENTTTT CU TOT CU DESEN VA ROG