RO Study
👤
Groh39
Groh39
01-12-2016
Limba română
a fost răspuns
De cine a fost pictata "Capela Sixtina"?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-12-2016
Capela sixtina a fost pictata de Michelangelo Buonarroti
Answer Link
Valeria77
Valeria77
01-12-2016
capela sixtina a fost pictata de
Michelangelo Buonarroti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Cui De Fier Este Introdus Într-o Soluție De Sulfat De Cupru.Calculați Ce Masă De Cupru S-a Depus Pe Cui Știind Că Masa Acestuia După Uscare Crește Cu 2g.
În Triunghiul Dreptunghic ABC,unghiul A=90*AD Perpendicular Pe BC,Dapartine Pe BC.Se Stiu AD=36dm Si CD=48dm. Calculati. A) Lungimea Proiectiei BD Si A Ipote
Planul Clasei Mele De Desenat, Va Rog Este Urgent
Rezumatul Textului 1 In 90-150 De Cuvinte! VA ROG REPEDE!!!!!!!
Dacă Pentru A Găsi Cinci Caiete S A Plătit Suma De 1850 RON Iar Pentru Cinci Cărți Cinci Caiete 1250 RON Cât Costă Șapte Cărți Și Opt Caiete? Cu Metods Comparaț
Un Fermier Are Vaci, Porci, Curcani Si Gaste In Total 170 De Capete Si 440 Picioare. Afla Cate Cate Sunt Din Fiecare Fel Daca Numarul Vacilor Reprezinta Un Sfer
5 Menționează Două Cauze Care Determină Căderea Lui Icar.
Ex 4Dau Inima, Coroana Și 50 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc.
19. Identifica Doua Trăsături Morale Pozitive Ale Omului Și Menționează Mijloacele De Caracterizare Prin Care Sunt Evidențiate
Am Formulat Noi Ideile Principale. Tu Delimiteaza Fragmentele Logice Ale Textului, Apol Scrie Ideile Sub Forma De Titluri. Idei Principale - Enunțuri Scurte Fat