RO Study
👤
Ale1702
Ale1702
28-11-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonimul lui glorie?
Răspuns :
Andreea1lola
Andreea1lola
28-11-2016
Victorie,castig.Sper ca te am ajutat
Answer Link
Adascaliteisolin
Adascaliteisolin
28-11-2016
glorie=victorie,castig ,reusita.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG,CU EXPLICATIE!EX 5 SI 6
Activități Ale Oamenilor Care Pun In Pericol Mediile De Viața Ale Vietuitoarelor Și Relațiile De Hrănire Ale Acestora! Dau Coroana!
Adaugă Câte Două Adjective Următoarelor Substantive Și Realizați Propoziții Cu Trei Dintre Ele Poarta Cerului Stelele Norii Ochii Sănioare Zurgălăi Va Rooooggg!
Va Rog Frumos , Am Facut Acest Exercitiu Dar Nu Imi Da Rezultatul Corect , Ma Induce In Eroare , Ma Poate Ajuta Careva Va Rog Frumos.. Descompuneti In Factori:
Va Rog Sa Ma Ajutati!!! Cerinţa Se Citește Un Vector Cu N Elemente, Numere Naturale. Să Se Determine Câte Elemente Ale Vectorului Sunt Egale Cu Diferența Dintre
Traian Are Acum 27 De Ani, Iar Tatăl Sau Are 52 De Ani Cu. Câți Ani În Urma Vârstă Tatălui Sau Era De 6 Ori Mai Mare Decât Vârstă Sa
Am Nevoie De Ajutor Plzzzzz
Determinati Cate Functii F:{1,2,3}-> {2,4,6} Au Proprietatea Ca F(1) Este Numar Prim. Va Rog, Daca Se Poate Sa Si Explicati
Traduceti In Limba Engleza: 1)Daca Va Ploua, Strazile Vor Fi Ude. 2)Daca Ar Ploua, Strazile Ar Fi Ude. 3)Dacaar Fi Plouat, Strazile Ar Fi Fost Ude. 4)Vei Prinde
1. Mama, Tata Si Fiica Lor Elena Au Împreună 90 De Ani. Mama Si Tata Au Aceeasi Varsta, Egala Cu De Doua Ori Varsta Elenei, Determina Varsta Pentru Fiecare Memb