RO Study
👤
Popaanca05
Popaanca05
27-11-2016
Matematică
a fost răspuns
cat face 1 la puterea 2 la puterea 3?
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-11-2016
(1²)³=>1²·³=>1⁶=1..........
Answer Link
Iamale47
Iamale47
27-11-2016
1^2^3=1^3=1
1^2^3=
[tex] 1^{2*3} [/tex]
=1^6
^=la puterea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Oana Are 8 Ani. Dacă Dublez Vârsta Oanei, Obțin Un Număr Cu 4 Mai Mic Decât Vârsta Lui Claudiu, Fratele Oanei. Dacă Dublez Vârsta Lui Claudiu Obțin Vârsta Ma
1. Oana Are 8 Ani. Dacă Dublez Vârsta Oanei, Obțin Un Număr Cu 4 Mai Mic Decât Vârsta Lui Claudiu, Fratele Oanei. Dacă Dublez Vârsta Lui Claudiu Obțin Vârsta Ma
Ajutor! Am Nevoie Sa-mi Exlice Cineva Cum Se Face Acest Tip De Probleme Cu Mai Multe Surse! Ofer Coroana!
Scrie In Engleza Un E-mail In Care Îți Inviți Cel Mai Bun Prieten Să Petreacă Pastele Cu Tine In OrasCine Mă Ajută Ii Dau Inima Și Stea
Se Da Ecuația:(m+1)x² - (2m+1)x - 2m = 0, Unde M Aparține R \ {-1}Să Se Determine Valorile Parametrului M Pentru Care Ambele Rădăcini Ale Ecuație Sunt Întregi.
Vezi In Poza De Mai Jos......
5.Aflați Distanța De La Originea Axelor De Coordonate, La Mijlocul Segmentului [AB], unde: a) A(3, 4) Şi B(1,6); b) A(1, 3) Şi B(3,1); c) A(4, 2) Şi B(2,4).
,,Enigma Otiliei” De G. Călinescu – Test De Verificare A Lecturii31. Stabilește Principala Trăsătură Morală A Personajelor:-Felix Sima-Otilia Mărculescu-Costach
Repede!!!!!!!!!!!!!!