RO Study
👤
STEFANXT
STEFANXT
26-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cum trec verbul pusesi la plural?
Răspuns :
Bogdanbetrice50
Bogdanbetrice50
26-11-2016
voi puserati este la plural si la singular tu pusesi
Answer Link
Anonim234568970
Anonim234568970
26-11-2016
Eu pusesem Tu pusesei El, ea pusese Noi puseseram Voi puseserati Ei, ele pusesera
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Opt Pixuri Și Cinci Creioane Costă 21 De Lei.Cinci Pixuri Și Opt Creioane Costă 18 Lei.Căt Costă Un Pix Si Căt Costă Un Creion? (metoda Comparației)
Intr-o Pădure Erau 123 De Stejari, Cu 37 Mai Putini Brazi, Iar Fagi Cu 29 Mai Multi decât Brazí. * Cati Brazi Erau In Pădure? Formulează Si Tu Alte Două Întrebă
5. Grupează Pe Două Coloane Substantivele Defective Din Enunțurile Şi Lista De Mai Jos: Am O Colegă De Şcoală Care Face Mereu Nazuri Și Observații Cu Privire La
Subpunctil F Mersi <3
În Figura Alăturată Avem Două Cercuri Concentrice Astfel Încât Raza Cercului Mare Este De Două Ori Mai Mare Decât Raza Cercului Mic Dacă Unghiul C O A Este Ungh
Urgeeeennttttt, Dau Coroana Imediat Ce Se Răspunde!!!!!
Va Sunt Recunoscator Daca Ma Puteti Ajuta Cu Cate Un Rezumat Pentru Primele 3 Capitole Din CISMIGIU & COMP
Determina Numere Intregi X Pentru Care Numarul 3x+5 Supra 2x-1 Este Un Numar Intreg
Aflați Cel Mai Mic N Din Mulțimea Numerelor Naturale Pentru Care Ecuația X²-3x+3-n=0 Are 2 Soluții Distincte Reale.
7. Corectează Greşelile Din Propozitiile De Mai Jos: Cântaretul A Câştigat Admiratia Publicului Şi Spectatorilor. Am Admiral Exponatele Pretioase Al Muzeului. C