Răspuns :
M-am născut in romania, imi place aici foarte mult. Avem o țara minunata cu tradiții extraordinare si cu oameni excepționali. Țara noastră este boagata din punct de vedere sufletesc, suntem foarte veseli si ne ajutam unii pe ceilalți. Unii însă nu apreciază aceste lucruri si își bat joc de minunata noastră țara. Sunt mândru ca m-am născut aici si as da orice sa stiu ca țara mea este in siguranța.
Sunt mandru ca sunt roman
Sunt mandru ca sunt roman, avem o istorie foarte frumoasa si interesanta.
Respect faptul ca toti domitorii romani au facut ceva pentru dezvoltarea tarii,linistea si pacea.
Decebal a fost un domnitor foarte curajos care a incercat sa castige luptele si sa fie pace intre tari, dar nu isi permitea sa piarda.
Mai aveam si un domnitor foarte cinstit pe nume Vlad Tepes el ura talharii si necinstirea, o pedeapsa foarte cunoscuta care o facea oamenilor rai era sa traga cu teapa in ei.
Romania este o tara interesanta cu un trecut interesant.
Sunt mandru ca sunt roman, avem o istorie foarte frumoasa si interesanta.
Respect faptul ca toti domitorii romani au facut ceva pentru dezvoltarea tarii,linistea si pacea.
Decebal a fost un domnitor foarte curajos care a incercat sa castige luptele si sa fie pace intre tari, dar nu isi permitea sa piarda.
Mai aveam si un domnitor foarte cinstit pe nume Vlad Tepes el ura talharii si necinstirea, o pedeapsa foarte cunoscuta care o facea oamenilor rai era sa traga cu teapa in ei.
Romania este o tara interesanta cu un trecut interesant.