RO Study
👤
Melii21
Melii21
23-11-2016
Limba română
a fost răspuns
am nevoie repedee la ex 4
Răspuns :
Bingbong1
Bingbong1
23-11-2016
asa : adverb de mod ( pui intrebarea :cum ? Asa.)
la cuvantul vreun nu stiu scuze ! Sper ca te-am ajutat cu (,) cuvantul ,, Asa,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC,cu Unghiul BAC =60° ,BF Perpendicular Pe AC Și CE Perpendicular Pe AB ,E Aparține De AB,F Aparține De AC,iar
Fie Triunghiul ABC Alăturat, În Care G Este Centrul De Greutate. C) Dacă AG=8 Cm, Determinați GD Și AD. Va Rog Ajutați-mă! Am Mare Nevoie De Rezolvarea Acestui
Rebus ,, AB - Revoluția Din 1848 - 1849 " - Doar Cuvinte Despre Aceasta Revoluție . Am Nevoie Pentru Fratele Meu .
Aflaţi Valorile Numărului Natural X Pentru Care Fracţiax-3 Supra 5 Este Subunitară. Plz Repede Dau Coroana.
Rezolvați Ecuația Aceasta:
Cinci Muncitori Termină O Lucrare În 18 Zile Lucrând Câte 8 Ore Pe Zi. În Câte Zile Ar Putea Termina Aceeași Lucrare 9 Muncitori, Dacă Vor Lucra Câte 10 Ore Pe
Fie A Aparține Lui R ,cu Tg A=1/3.Calculați Sin^2a.
Ajutorr Am Și Eu Nevoie Urgent De Un Rezumat La Fabula De La Fontaine 1.Vulpea Și Veverita Urgent E Foarte Greu Și Nu Știu Cum Sa Fac Rezumatul
Se Citesc Două Mulțimi, Reținute De Variabilele A Și B, Fiecare Cu n Și M Elemente. Să Se Afișeze Reuniunea, Intersecția Și Diferențele Celor două Mulțimi, Pr
Alcatuieste O Prop. In Care Subst Sprancenes Sa Fie Atribut.