RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-11-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
cel mai raspindit gen de muzica vocala
Răspuns :
OlegB
OlegB
23-11-2016
cel mai raspindit gen de muzica e colinda eu cred
Answer Link
Daaana
Daaana
23-11-2016
Muzica usoara.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Figura Alăturată, BD Este Raza Cercului Mare De Centru B , CD2cm Este Raza Cercului Mic De Centru C , Punctele A, B, C ,D sunt Coliniare Și Punctul E Aparți
A) Media Aritmetică A Două Numere Este 14,75, Iar Unul Din Numere Este 8,4. Determinați Celălalt Număr.b) Media Aritmetică A 100 De Numere Este 47,58. Aflați Su
1. Completați Spațiile Lacunare Ale Textului De Mai Jos, Cu Ajutorul Cuvintelor Din Casetă:- Valorizare- Acceptare -solidaritate- Interacțiunea - Afirma- Diferi
Rescrie Prima Fraza,folosind Limba Romana Actuala : Inceputul Tarilor Acestora Si Neamului Moldovenescu Si Muntenescu Si Cati Sunt Si In Tarile Unguresti Cu Ace
Ce Dorea Să Faca Furnica. Ce I Sa Intamplat. Cine A Salvat-o Pe Furnica .Ce Voia Pasararul. Cum A Scapat Porumbita.
ENGLEZA Alcatuiti 5 Propoziti A Fi La Prezent Si 5 La Trecut Am Nevoie Urgent
O In Redactarea Textului Tău, Vei Avea În Vedere: Să Ai Un Conținut Adecvat Cerinței (să Respecţi Ten Så Integrezi În Text Două Scurte Pasaje Descriptiv Să Te E
Alege, Din Tabelul De Mai Jos, Trei Forme Pronominale Scrise Cu Cratima. Alcătuiește Propoziții În Care Sa Le Folosesti
Redacteaza Un Flyer Prin Care Sa Anunti Actiunea Din Gradina Scolii Precizand Locul Si Momentul Denumirea Actiunii Organizatori
Precizeaza Ce Parti De Vorbire Determina Numeralele Si Unde Sunt Plasate Fata De Acestea.