RO Study
👤
Giulio1111
Giulio1111
23-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu sens opus pentru ispraveste
Răspuns :
Elisutza
Elisutza
23-11-2016
a sfârşii,a termina. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9500hm+?hm=1000dam ma Ajutati Va Rog
AM SI EU NEVOIE DE URAMATORUL PARAGRAF TRADUS IN ROMANA ,MULTUMESC.DURING MANY DAYS, THESE MEN CAME AND WENT ,AND EVERY TIME THEY WERE MORE SAD ,AND LESS NOISY
1)Fie X Un Numar Natural ,x>1.Daca Fractia X/6 Nu Se Mai Poate Simplifica,atunci Fractia 5x/24 Este:2)Numarul 5 Este Solutie A Ecuatiei 3x-a=-1 Daca A Este:3
1)Fie A(3;1);B(-2;4).Lungimea Segmentului AB Este:2)Descompusa In Produs De Factori:(4x+1)²-(2x+3)²este:3)Determina Numerle X Si Y Pentru Care 4x²+9y²-4x+12y+5=
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are Proiectiile Catetelor Pe Ipotenuza Egale Cu 4 Cm Si Respectiv 9 Cm,atunci Inaltimea Corespunzatoare Ipotenuzei Este Egala Cu ..
Buna, Am Primit Tema De Vacanta La Matematica Si Am Uitat Cum Se Face Exercitiul Acesta : ____ Daca Numarul X23x Este Divizibil Cu 2, Atunci Valuaria
În Vara Ăsta Din Cei 26 De Elevi Ai Clasei Noastre, Numai 5 Nu Vor Putea Pleca De-acasa În Vacanta. Dar, 14 Vor Pleca La Munte Și 16 La Mare, Constată Doamna D
Astept Rezolvarea.Fie Sirul De Numere Naturale 3,7,11,15,........ Ce Numar Este Pe Locul 2012?
Ana Si Ionut Au Impreuna 11 Lei. Ana Are Cu 7lei Mai Mult Decat 5supra 6 Din Suma Pe Care O Are Ionu. Ce Suma Are Fiecare Copil???
Ce Tema Are Poezia ''Scoica'' De L. Blaga ?