RO Study
👤
Maria7654
Maria7654
22-11-2016
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult exercitiul 1
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
22-11-2016
le dau nume
Paul want to go fishing this weekend.
Mary want to go to the circus.
Andrew want to sweam in a pool.
Anne want to ride the bike.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Teren Are Forma Unui Dreptunghicu DimensiunileL=25m Si L=0,02km terenul Se Imprejmuieste Cu Gard De Sarma a Aflati Lungimea Gardului In Metri b Cati Ari Repr
Daca Un Triunghi Isoscel ABC Are AB=AC=30 Cm, Iar BC=36 Cm, Atunci Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC Este Egala Cu......cm Raspunsul Este 75/4
Datimi Va Rog 10 Intrebari Cu Tot Cu Raspuns Din Luceafarul De Barbu Stefanescu Delavrancea Sa Contina Si Cateva Detalii
Fiule, Sa Nu Lași Ochiul Să-ți Rugineasca Daca Îmi Poate Spune Cineva Ce Figura De Stil Si Cu Un Argument Sa Ma Clarific
Timpul Verbului "raspunse".
Afla-l Pe Z,stiind Ca: [2 X(z+2) X 5 + 3 X (z+2)] X 7 = 273 Vreau Rezolvare De Clasa 5,iar X = Ori.
Cine Imi Traduce Si Mie Textul "More Amazing Inventions" Din Manualul De Clasa A 6 A? Imi Trebuie Urgent Va Roog
1 Alcătuiește Câte O Propoziției Care Substantivul Elev Sa Fie , Pe Rand Parte Principala Apoi Parte Secundara De Propoziție
Piramida Triunghiulara Regulata Vabcd Cu Muchia Va=12√3 Si Inaltimea Vo=18 Cm aflati Apotema Piramidei repede Va Rog
Determinati Solutia Ecuatiei {[x+3):2+10]x5+30}:4=25