RO Study
👤
Sabina23456
Sabina23456
19-11-2016
Engleza
a fost răspuns
va rog mult ex 8 dau coroana si puncte
Răspuns :
VenusAngelic386
VenusAngelic386
19-11-2016
1. tennis racket -racheta de tenis 2. Nu îmi dau seama ce este 3. Roller Skates -patine cu rotile 4. Coat -palton 5. Sandwich 6. Bed -pat 7. Closet -dulap or -sau fridge -frigider 8. Table -masa 9. Stairs -scări Sper ca te-am ajutat :>
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Snoava De 10-20 De Rânduri URGENT ! Dau Coroana Celui Care Imi Da Cel Mai Bun Raspuns + 10 Puncte
Dintr-un Balot De Stofa S-au Vandut Intr-o Saptamana 1/3 Din Total,in A Doua Săptămână S-a Vândut Un Sfert Din Rest.Stiind Că Au Mai Rămas 60 M(metri) De Stofa,
Am Nevoie De O Poezie Despre Apa,,urgent"
Compuneti Poezii Despre Chipul Doamnei Învatatoarecat De Multeeee Putativa Roggg
Definește Încălzirea La Fenomene Termice
VA ROOGG!! Imagineaza-ti Ca Faci Parte Din Proiectul Scolii Tale " Prietenie Fara Granite" . Trebuie Sa Redactezi Textul Unei Scrisori De 8-10 Randuri, Prin Car
Pls Help.Am Uitat Cum Se Face:"Daca 12 Muncitori Au Terminat O Lucrare In 8 Ore,atunci 16 Muncitori Termina O Lucrare In...ore?Multumesc Anticipat
In Propoziția:El Și-a Luat Ziua Buna De La Frati. Care Este Complementul Și Prin Ce Este Exprimat(parte De Vorbire)
Exercițile Încercuite Va Rog !! Dau 99pc
[tex]O~locomotiva~cu~masa~10~tone~in~miscare~ \\ Cu~viteza~ \frac{18km}{h} ~loveste~un~vagon \\ De~2~tone~ce~stationeaza.~In~urma~impactului~,locomotiva~ \\ Pre