RO Study
👤
Acmstiu
Acmstiu
15-11-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza cuvantului o luase
Răspuns :
Flavius007
Flavius007
15-11-2016
o luase=verb predicativ,timpul imperfect(trecut),pers a 3 a,numarul singular,functie sintactica de predicat verbal.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica Si Bunicul Au Impreuna 130 De Ani. Jumatate Din Varsta Bunicului Cu Un Sfert Din Varsta Bunicii Fac 50 De Ani. Cati Ani Au Fiecare?
Diferenta A Doua Numere Este70 Si Reprezinta 5\6 Din Cel Mai Mare .Care Sunt Numerele Facem Simultan Si Nu Prea Leam Inteles
Am Nevoie De 5-10 Proverbe Cu Pronumenegative
SA SE ARATE CA 1 ESTE RADACINA DUBLA A POLINOMULUI F=X³-4X²+5X-2
Calculeaza Numarul De Atomi Continuti In :Cl Indice 2 : 7N Indice 2 : Al indice2 S Indice 3: 2SO Indice 3: 4Ca(OH) Indice 2
SPUNETIMI SI MIE PRIMELE 20 DE VERBE LA FORMA A 3 IN ENGLEZA
Am Facut La Engleza ,, If Clauses" Si Sunt 3 Cazuri Si Pentru Fiecare Caz Sa Dau Cate 3 Exemple. Multumesc
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Sa Obtineti Propozitii Adevarate: Multimea Divizorilor Oricarui Numar Natural Nenul Este O Multime .....
Anitei I Se Desprinde O Foaie Dubla De La Mijlocul Unei Carti De Povesti. Afla Cate Pagini Are Cartea, Stiind Ca Suma Numerelor Cu Care Sunt Numerotate Paginile
1.Completeaza Spatiile Punctate: Ciupercile ...... Se Hranesc Cu ......., Iar Ciupercile........ Se Hranesc Cu ......... Din Corpul Organismelor Vii.2. Notea