RO Study
👤
BOSSULIC
BOSSULIC
15-11-2016
Matematică
a fost răspuns
va rooog urgent dau COROANA!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Valeria122
Valeria122
15-11-2016
42*16*103=69216acesta e răspunsul la cel incercuit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Arate Daca Un Numar Natural De Patru Cifre Impare Diferite Este Divizibil Cu 21,atunci Una Dintre Cifrele Sale Este 5. Urgeeeeent !!!!!!!!!!!!!
Cupolele Acestei Cladiri Sunt Cunoscute Pe Tot Globul. Andreea Este Foarte Fericita Ca A Vizitat Acest Loc Minunat! Unde Ar Putea Fi Cupole Aceea,este Una Dinrt
Buna !!! Am Nevoie Da Cazul Si Functia Sintactica La Urmatoare Adjective Din Propozitiile : Din Noianul "negru" De Nori Insa, Saoarele Scaldat In Sange Improsca
Precizează Ce Rol Are Cochilia Melcului Şi CUM SE FORMEAZĂ Aceasta.
Merele Dintr-un Cos Sunt Impartite La 3 Copii. Primul Primeste Jumatatea Merelor Si Jumatate De Mar , Al Doilea Jumatatea Merelor Ramase Si Jumatate De Mar , I
La Ora 13h 25min Un Termometru Arata 14 Grade C, Iar La Ora 14h 10min Acelasi Termometru Indica 16 Grade C. La Ce Ora A Indicat Termometrul 15,2 Grade C, Daca S
Vreau Si Eu O Compunere Despre Carti / Cartea Mea Preferata O Necesitate Sau Nu . Sau Despre Autorul Preferat
Am Nevoe De 5 Compuneri Toate Sa Fie De Cite 8-10 Propozitii. 1) Om-casa Parinteasca. 2) Elev-scoala-profesor. 3)Copil-parinte. 4) Prieten Adevarat. 5) Om-patri
Vā Invita Si Pe Voi La Petrecere. Vā- Ce Functie Sintactica Are Si Ce Intrebare Se Pune Ca Sa O Aflam?
Va Rog Saa Ajutati Cu Niste Ecpresii Frumoase Din Orice Lectura/opera De Mihail Sadoveanu.P.S.sa Scrieti Si Numele Lecturii/operei. Daca Se Poate Mai Multe Rasp