RO Study
👤
BanYourself
BanYourself
14-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este un basm modern
Răspuns :
MariusIonescu
MariusIonescu
14-11-2016
Un basm cult(modern) difera de cel popular prin faptul ca personajul principal nu este inzestrit cu puteri supranaturale, ci cu calitati si defecte, probabil evoluand pe parcursul basmului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Din Romana In Engleza Urmatoarele Propozitii: 1. Mi.am Amintit Deja Adresa Lui 2.Tu Lai Vizitat Deja 3.Noi Am Traversat Deja Strada 4. Ei Au Cumparat
Explică Rolul Utilizării Virgulei În Secvența: Priveşte, Vin Păunii Cu Crestele Albastre;Şi S-a Trezit Măgarul Zbierând Duios La Soare.
Aratati Care Este Sensul Verbului Predicativ A Fi In Urmatoarele Enunturi "Deasupra Scrinului E Icoana Maicii Domnului Cu Candela Mereu Aprinsa"
Numiti Cea Mai Mica Diviziune A Monedei Nationale
Subliniaza Sufixele Care Indica O Colectivitate In Alcatuirea Urmatoarelor Substantive: Tineret, Muncitorime, Studentime, Stufaris, Alunis, Tinerime, Porumbiste
Cand L-am Intalnit Pe Fred El Isi Astepta Sotia De Mai Bine De O Ora. Cu Ce Se Traduce Cu Past Tense Sau Cu Past Perfect + Faceti Si Traducerea Va Rog ...
Petre Are 63 De Ani Si Ene De 3 Ori Mai Putin . Formulati Intrebarea Pentru A Rezolva Problema Prin : a) Impartire Si Adunare b) Impartire Si Scadere
Creeaza Un Text De 18 Randuri In Engleza In Care Sa Fie Vorba Numai Despre Catei
Fie Triunghiul ABC Și Punctul M Pe Latura AC, Astfel Încît BM=MC. Perimetrile Triunghiurilor ABC Și ABM Sunt De 60cm Și, Respectiv,de 36cm. Aflați Lungimea Latu
Un Domnitor Ideal Din Epoca Medievala Era: 1.preocupat De Apararea Hotoarelor Tarii;