RO Study
👤
Anabyscu
Anabyscu
09-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Rolul cunoasterii literaturii contemporane
Răspuns :
Valeria122
Valeria122
09-11-2016
rolului important al literaturii contemporană este ca aceasta ne modelează si dezvolta pentru a fi o societate mai bună
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Modul 613 Plätze In Der Stadt.Lies Den Text.Eine Stadt Braucht Plätze. Sie Machen Die Stadt Lebendig.Auf Dem Platz Kann Man Leute Treffen, Sich Unterhalten,in D
5p 3. Se Consideră Triunghiul ABC Dreptunghic În A Și Punctul G, Centrul De Greutate Al Triunghiului.Dacă AB = 6 Cm Şi Măsura Unghiului ACB Este De 30° Atuncilu
5 Transcrie Din Text: 2 a) Două Motive Pentru Care Tovǎrăşia Păsării Este Atrăgătoare Pentru Om. b) Două Tipuri De Sunete Pe Care Papagalul Le Aude Şi Le Imită.
Selecteaza, Din Text, Afirmatii Care Demonstrează Următoarele Trăsături De Caracter Ale Celei Mai Mici Fete De Imparat: •desteapta: •harnica: •priceputa: •r
Compară Textul Propus Cu Fragmentul Din Scrisoarea III De Mihai Eminescu Pe Care L-ai Studiat. Notează Într-o Diagramă Venn Asemănările Și Deosebirile Dintre El
Salut! Daca Imi Puteti Rezolva Si Mie Problema Asta Va Dau 100 DE PUNCTE SI COROANA Sau Daca Nu Va Iese Sa Imi Spuneti Ce Este Gresit. Nu Am Nevoie Sa Imi Facet
13 Recitiți Textul Şi Completați Cadranele.Văd Imagini.Aud Sunete.Când Citesc, Îmipot Imagina Că...Văd Mişcare.Simt Arome.
Ma Ajutați Și Pe Mine La Ex 38, Cu Desene ( Segmente) Multumesc!
Asociați Textul Puiul De Alexandru Brătescu Voinești Cu Un Alt Text 200 De Cuvinte Urgent, Dau Coroana
10p 3. Determinați Cifra X, Ştiind Că: X, (21) + 2, (1x) + 1, (x2) = X +4.