Răspuns :
In scoala mea as dori sa se faca urmatoarele schimbari: scaune pufoase, aer conditionar in zilele cu canicula, sa se practice (un joc sportiv care vrei tu) si as mai dori in loc de corn si lapte jeleuri si suc (sau ce vrei tu poti pune)
Eu as dori sa îmi schim școala refacindo noua . Cu clase mai noi, cu mobila buna si cantina de înaltă performanța . Si as revopsio in alb. In loc de scări simple as pune scări rulante , lifte si scări de urgentă. As schimba forma școlară in cea abisnuita pe care o purtam in fiecare zi. Si nu as pune muzica pe coridoare ca ar fi prea mare gălăgia . Eu as schimba sala de educația fizica - i-as Adaugă trambuline, mase de gimnastica, bare si altele. Nu as schimba profesorii de loc ca ii iubesc pe toți foarte mult!! Dar as pune mai mulți paznici prin coridoare ca nimeni sa nu fure si sa nu distrugă școala . Iar pe perfarsurile din coridoare as putea flori in ghivece. Iar in fiecare coridor as pune mai multe canapele comode . Iar in fiecare clasa as pune un televizor