RO Study
👤
Ariana231
Ariana231
27-10-2016
Informatică
a fost răspuns
reclama pt standul de portocale.
Răspuns :
Gabyali
Gabyali
27-10-2016
Veniti si luat portocale 100%naturale si la un pret bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Intrebuintarea Cratimei In Versul : Trecutul Si-amintirea Tot Gandul Mi-l Incearca.
Formuleaza Ideea Principala A Framgmentului:Și Scoase Pungile Cu Bani, I Le Puse În Mână, Luă Oul Și Plecă.Bietul Om Rămase Înlemnit În Loc, Uitându-se După Neg
Bunaa....Va raog Frumos Sami Alcatuiti O Descriere Despre Un Lucru In Care Ai Facut Cin Erai Mica Folosind Tot La Persoana I
Varog Ajutatima!!!Sa Construiti Enunturi Cu Formele Negative Ale Gerunziilor Verbelor: A Vedea, A Asculta, A Pronunta.
[tex]( \sqrt{3}+ \sqrt{6}) ^{2} -( \sqrt{2} - \sqrt{3}) ^{2} =[/tex]
Va rog Macar O Ideea La Ce As putea Scrie ,un Eseu La Tema :''Mă Simt Sigur Cand Navighez pe internet,deoarece Stiu Ce Trebuie Sa Fac'''
1. Prima Propozitie Subordonata Din Fraza: Trebuie Sa Stiti Ca, De Fapt, Asa Cum Nu Exista Doua Amprente Digitale La Fel, Tot Asa Nu Exista Doi Fulgi De Zapada
(x,y) i.p. ([tex] \frac{1}{2}, \frac{1}{3} [/tex]) x+y=20(x,y)=?
Intr-o Urna Sunt 23 Dr Bile Rosii Si 16 Bile Negre.Se Extrage O Bila. Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Rosie Este Egala Cu....
Daca In Triunghiul ABC Exista Relatia : (p-a) · Ctg [tex] \frac{B}{2} [/tex] = P · Tg [tex] \frac{A}{2} [/tex] ,atunci Sa Se Arate Ca Triunghiul Este Isoscel.