RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-10-2016
Franceza
a fost răspuns
Cum se spune în franceza la și tu ce mai faci?
Răspuns :
Denis561
Denis561
27-10-2016
et comment etes-vous
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Triunghiul ABC Echilateral Cu AB=2.Sa Se Calculeze Lungimea Vectorului AB+BC
O Compunere In Care Sa Fie Redactat Un Moment Din Viata De Scolar. DAU CORONITA!!!!!
METTEZ LES VERBES AU PASSE COMPOSE : Je Suis Dans Le Parc . Vous Ecrivez Les Propositions . Elle Fait Un Beau Gateau . Nous Ne Fermons Pas Les Fenettres . Ils
Vreau Si Eu Rezumatul Romanului " Dima Dintr-a Saptea"
Se Cosidera Functia F:R->R, F (x)= Ax^2+x+c, Stiind Ca Punctele A (1,2)si B (0,3) Apartin Graficului Functiei, Sa Se Determine Numerele Reale A Si C. Va Rog
TRansformati Urmatorul Vers In Propozitie Simpla : Zambindu-ne Prin Foi .
Suspendand De Un Resort Un Corp Cu M1=2kg Acesta Se Alungeste Cu Delta L 1=2cm Ce Masa Are Un Corp Care Alungeste Resortul De Care Sta Suspendat Cu Delta L 2=4,
Selectati O Problrma De Logica Sau De Perspicacitate. Vreau Sa Imi Spuneti Felul Problemei Si Sa Imi Dati Si Rezolvarea !!!!!!!!!! DAU COROANA VA ROOOOOOOOG !
Modelati Formarea Ionului Hidroniu(h3o+),utilizand Simbolurile Elementelor Chimice Si Punctele Pentru Reprezentarea Electronilor. Notati Tipul Legaturilor Chimi
Calculati Cel Mai Mic Numar De Forma Ab (scris In Baza 10), Pentru Care Radical Din Ab + Ba (scrise In Baza Zece) Este Un Nr Natural