RO Study
👤
Ely2342
Ely2342
27-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Scrieti cel mai mare divizor comun(10; 15; 12).
Răspuns :
Casiana26
Casiana26
27-10-2016
Descompunerile sunt in dreapta. Sper ca te-am ajutat:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Primeste 100 De Puncte Prezinta In Minimum 50 De Cuvinte,semnificatiile Fragmentului Urmator,evidentiind Rolul Dialogului In Structura Mesajului
Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog Cu Ex 2 Si 3✨✨
Un Vas De Forma Unui Cilindru Circular Drept Cu Raza Bazei De 3 Dm Şi Înălțimea De 5 Dm Este Plin Cu Lapte. Determinați Dacă Laptele Din Vas Este Suficient Pent
Un Elev Are O Sumă De Bani. La Început Cheltuiește O Cincime Sin Sumă Și Încă 5 Lei, Apoi Cheltuiește O Cincime Din Rest Și Încă 3 Lei, Iar Apoi Cheltuiește O C
Asociază Fiecare Operație Matematică Din Prima Coloană Cu Rezultatul Corespunzător Din A Doua Coloană:A 240 Km; A) 2 M +40 Cm; B) 12 Hl+200 L; C) 480 Km: 2; B.
Se Consideră Triunghiul Echilateral ABC. Notăm Cu M Mijlocul Laturii AB, Iar Cu N Notăm Simetricul Punctului M Faţă De Dreapta AC. A) Arătaţi Că AN || BC. B) De
.Dacă Se Împarte Numărul A La B, Se Obține Câtul 5 Și Restul 1. Dacă Se Scad Cele Două Numere Se Obține Diferența 137. Află Numerele A Şi B.
Va Rog Ajutati-ma! Mai Am Nevoie Urgent De Un Cuvânt, Eu Am Găsit Doar CĂȚELUȘĂ, FÂNTÂNĂ, CUPTOR, LUNA, BABE, BEȚE.dau Coroană Cine Găsește Ultimul Cuvânt
Il Pun Si Pe 10 Uite
Diferența Este Cel Mai Mare Număr De Cinci Cifre Diferite, Care Are La Sute Cifra 9. Scăzătorul Este Un Număr De Patru Cifre Diferite A Căror Suma Este 20. Găse