RO Study
👤
Lsm
Lsm
26-10-2016
Limba română
a fost răspuns
un dialog cu apolodor
Răspuns :
Hdderika123
Hdderika123
26-10-2016
Ce mai facu Apolpdor . Bine Cum e sa stai pe chiata unui racitor. Relaxant ! De ce esti trist? Mi-e dor de fratii mei din Labrador . Te pot eu duce acolo ! Vorbesti serios???? Da ! Multumesc !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Bicicletacosta 725 Lei A)Cat Va Costa Bicicleta Dupa O Scumpire Cu 15%b)Ca Va Costa Bicicleta Dua O Scumpire Cu 10% VA ROG ESTE URGENT!Vreau Rezolvarea Pe O F
7. 2. Aflaţi Măsurile A Două Unghiuri Adiacente Suplementare Știind Că Unul Din Ele Are Măsura Cu 30 Mai Mare Decât Dublul Măsurii Celuilalt.
Scrie O Compunere Cu Câteva Expresii De Aici:IARNA-Expresii Frumoase Iarna Cerne Norii, Cunună De Stelute Arginti, Mantie Alba Strălucitoare, Covoare Albe Și Mo
Problema In Imaginea De Mai Sus!
Ce Distanță Parcurge Un Biciclist În 20 De Minute Mergând Cu Viteză Constantă De 18 Km Pe Oră?
Ce Semnificație Au Cuvintele Dintrodată Apoi Atunci
SI Diferența Numerelor 5 Și 3; Suma Numerelor 8 Și 2.[tex]deferenta \: Numerilor \: 5si3[/tex]
Ce Masa De Sulf Se Introduce În Reacția Cu Fierul Pentru A Se Obține 35,2 G Sulfură De Fier Dacă Randamentul Reacției Este De 70%.Fe+S->FeS
Alcatuieste Cate Doua Propoziti In Care Cuvintele :zebre , Coada ,picioare ,coarne,inele ,leu ,dura Sa Aiba Inelesuri Diferite
Va Rog Sa Ma Ajutati