RO Study
👤
Aandre
Aandre
23-10-2016
Limba română
a fost răspuns
personajele din moara cu noroc si cine sunt
Răspuns :
Lena39
Lena39
26-10-2016
Lica samadaul,Ghita ,Ana,Saila boarul care este mana dreapta a lui lica, Raut ,Buza-rupta Pintea ,Mama Anei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Conditia Ca O Poezie Populara Sa Infrunte Vremea? AceastaCare Este Conditia Ca O Poezie Populara Sa Infrunte Vremea? Aceasta Conditie Este Valabila Pe
Care Este Semnificatia/mesajul poeziei Fluture,tu De Tudor Arghezi?
CINE MA AJUTE PRIMESTE MULTUMESC SI STATUTUL DE CEL MAI BUN.Scrie Ce Fractie Reprezinta :a) 30 De Minute Dintr-o Orab) 4 Luni Dintr-un Anc) 30 Cm Dintr-un Metru
Ordonati-mi Si Mie Propozitia Aceasta ....avion / Envoye / Lettre / J'ai / La / Par
1) Det. Toate nr. Naturale A Si B Stiind Ca:a) (a, B)= 14 A∙b= 1176b) A+b= 126 (a, B) =18 c)
Cine Imi Poate Da 5 Scheme De Reactii Rezolvate?
Fie Paralelogramul ABCD Si Punctul M Apartine Lui (BD), Iar AM U(intors) DC=P Si AM U(intors) BC=N.Aratati Ca AM La A Doua =MP Inmultit Cu MN.(Sa Imi Si Explica
Un Biciclist Pleaca Din Iasi , Iar Altul Din Targu Frumos , Unul Spre Celalalt , In Acelasi Timp . Distanta Dintre Ei Este De 50 Km , Iar Raportul Vitezelor Lor
Atributul Substantival Apozitional Are Intrebarea "care Anume?" Si Atributul Substantival Are Intrebarea "care?" (Si Altele). Cand Se Pune Intrebarea "care" Si
Propoziti In Care Cuvantul "ce " Sa Fie Pe Rand: Subiect Nume Predicativ, Coplement Direct Coplement Indirect, Complement De Loc ,de Cauza,de Scop In Acuzativ.