RO Study
👤
Sireni
Sireni
22-10-2016
Matematică
a fost răspuns
repede va rog imi trebuie dau coroana.ex:6,7,8.
Răspuns :
LucasDesigns
LucasDesigns
22-10-2016
6 : Vlad 7:Mircea Secolul XV-15 , Neagoe Secolul XVI-16 , Mihai Secolul XVI(16)-XVII(17) , Constantin Sec XVII (17) - Sec XVIII(18) , Sec XV(15)-Sec XVI (16)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câte Verbe Sunt În Propoziția Următoare:Într-un Măreț Palat,la Malul Mării Trăia Odată Un Lord Bătrân Și Foarte Bogat,care Nu Avea Nici Soție Nici Copii În Viaț
Un Corp Cu G=5 N Este Suspendat De Un Fir Ca In Figura Alaturata. Forta Orizontala Care Actioneaza Asupra Corpului Este F=1,5 N.Determinati Tensiunea In Fir Si
43. Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB || CD, Are AD = DC = BC, AB > CD. Ştiind Că AD= 18 Cm Şi KCAB = 30°, Aflați: a) Lungimea Bazei Mari AB; b) Lungimile Diagona
2. Precizează Funcția Sintactică A Pronumelor Interogative.a. Cui I-ai Cerut Informația? B. Pe Cine Ai Observat? C. De Care Te Temi?
Un Teren Dreptunghiular , Având Lățimea Egala Cu 90m, Iar Lungimea Cu 124m Mai Mare, Se Impremuieste Cu Un Gard. Pentru Realizarea Gardului S-au Folosit 3 Rându
Eu Plac Un Baiat, Să Va Spun Cum A Inceput Totul: Deci Noi Inainte Eram Dusmani Ne Înjurăm Mereu, Până Acum 2 Luni Când M-am Cam Indragostit Cam Bine De El... T
A Precizaţi Tema Acestui Text, Exemplificând Cu Citate. B. Transcrieți Două Structuri Care Fixează Spațiul Descris. C. Indicaţi Patru Cuvinte/structuri Reprezen
Recitește Pasajul În Care Este Descris Modul În Care Luptă Domnitorul Transcrie Cuvintele Expresii Imagini Care Arată Puterea Grozavă A Acestuia
Redactează Un Text Narativ De Cel Puțin 150 De Cuvinte În Care Să Povestești O Întâmplare Emoționantă Și Să Aibă Secvențe De Tip Tablou Și De Tip Portret
A) B) C) Va Rog! 12. Determinați Perioada Principală Pentru Următoarele Funcții F: D→ R: X+π a) F(x)=sin infring 6163) x+2πo c) F(x)=ctg- 5 b) F(x)=sin+cos; 4