RO Study
👤
Gogu112
Gogu112
20-10-2016
Franceza
a fost răspuns
15 cuv în franceza care e se pronunță eo
Răspuns :
Akinyala
Akinyala
20-10-2016
Yeux, beau, cheveux,beaute, heurex, rousseur, nouveau , travailleur, Nu imi vin in cap si alte cuvinte,totusi sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
27 Va Rog Mult Rapid Dau Coroana
1)Precizează Valoarea Morfologica Și Funcția Sintactica A Cuvintelor Subliniate În Textul Dat: A Zărit, Pelicul, De Pe Spinare,cusut. 2) Extrage Din Text C Cuvi
Adjectivul Draga Din Prima Strofa Este In Cazul A) Acuzativb) Vocativc) Nominativ*prima Strofa*,, Mult Stimate Astru Auriu,Sau, Mai Bine Spus, DRAGA Soare,M-am
Determinati Numarul Numerelor Naturalelor De Trei Cifre Care Sunt Divizibile Cu 2 Si 3
În Figura 1 Este Reprezentat Un Tetraedru Regulat ABCD În Care A B Egal Cu 8 Cm Suma Tuturor Muchiilor Tetraedrului Abcd Este Egală Cu ... Cm.
Propoziti In Care Subst Cadou Si Lemn Sa Indeplineasca Pe Rand Urm F.s. :subiect,atribut,complement Direct,complement Indirect,indicati De Fiecare Data Substant
Calculeaza Distanta De La A(3,2) La Punctul De Intersectie A Pantelor D1:3x+y+7=0 Si D2: X-y+3=0.
La Festival La Una Dintre Expozițiile Din Oraș Se Vând Turiștilor Lalele In Ghiveci. Timp De 3 Zile S-au Vândut Un Număr De 371 Ghivece Astfel Încât In Fiecare
La Un Service Auto S-au Reparat 36 Mașini În 4 Zile.a)Cite De Vor Repara In 5 Zile? B) Dar In Luna Aprilie?
X/y+z/y=10si X+z=40 Afla Valoarea Lui ''y''