RO Study
👤
Maia49
Maia49
20-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce sunete redau literele î si â
Răspuns :
ShakeStar2000
ShakeStar2000
20-10-2016
î și â se pronunță la fel, dar se scrie diferit.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Ce Cauza Jocurile De Apa (fantanile Arteziene) Tempereaza Arsita In Timpul Verii ?
Completeaza: 1.se Formează Iarna Atunci Cand Ploua Si Apa Inghata 2.ploaia Este O Precipitație ... 3.soarele Evapora Apa De La Suprafața Marilor Si Oceanelor Su
Ajutati-ma Va Rog Frumos: 4) Gasiti Cel Mai Mare Numar De 5 Cifre Care Are Suma Cifrelor 26. 5)Gasiti Cel Mai Mar
Cât E [tex] \int\limits^1_0 { \frac{1}{(x+1)^{2} } } \, Dx [/tex] ? Cât Mai Detaliat..dacă Se Poate. Mulțumesc.
Care Propoziție Vi Se Pare Mai Corecta: AM MONTAG ICH HABE DREI STUNDEN Sau ICH HABE AM MONTAG DREI STUNDEN???
Este Corecta Propozitia: Am Montag Habe Ich Mathe In Der Ersten Stunde....sau......Am Montag Habe Ich In Der Ersten Stunde Mathe. Care E Mai Corecta?
EU AM 9 MERE.PRIMESC DE LA TATA 6 MERE SI MANANC 3 MERE INTREBARE CATE MERE AM AVUT LA INCEPUT? OFER COROANA
Ex 14 15 Marchez Ca Cel Mai Bun
O Treime Din Lungimea Unui Teren Dreptunghiular Este Cu 22m Mai Mare Decat Jumatatea Latiimii.Sa Se Determine Dimensiunile Terenului Stiind Ca Jumatate Din Peri
Cine Ma Poate Ajuta La Tema La Romana?? Enuntul Este: Construieste Doua Enunturi In Care Cuvantul Inima Sa Intre In Alcatuirea Unor Locutiuni/expresii.