RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-10-2016
Istorie
a fost răspuns
ELEMENTELE CARE COMPUN STEMA ROMANIEI
Răspuns :
Aciudenis
Aciudenis
20-10-2016
elementele care compun stema Romaniei sunt; soim,sabie, cruce,leu, buzdugan, cap de taur, luna, stea.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos, Să Îmi Acordați Ajutor La Următoarea Problemă!!Alex Și Ana Participă La Un Concurs De Echitație. Alex Călărește Un Cal Legat De Un Stâlp Cu O Frâ
Imi Poate Explica Cineva Diferenta De Nomenclatura Intre Prefixele Izo Si Sec? Nu Am Inteles Diferenta Dintre Ele ,iar În Manuale Nube Nimic Explicit.
Cele 2 Ex Dau Coroana
Pe Axa Nr Se Considera A Si B De Coordonate 3si 14.aAflati Coordonatele Punctelor M N P Situate Intre A Si B Astfel Incat AM=,NB=6 SI PB=1
La Cincimea Unui Număr Adunăm 6 Suma Obținută O Înmulțesc Cu 7 Din Două Dusul Obținut Scad 100 Și Rezultatul Este 47 La Ce Număr Mai Gândit
DIN CEI 98 DE ELEVI PARTICIPANTI 38 AU COLECTAT CATE 12 PETURI 34 CATE 15 PETURI IR RESTUL ELEVILOR CARE 18 PETURI.CALCULATI NR PETURILOR COLECTATE DE CEI 98 DE
Determinati Nr A Si B Pt Care (a;b)=1 Si A*b=24
Vaaaa Roooogg SCRIETI REZOLVAREA COMPLETADupă Două Scumpiri Succesive De 10%,un Produs Costa 484 Lei.Care A Fost Prețul Initial Al Produsului?Cu Cât La Sută S-a
Cele 2 Probleme, Vă Rog!
Vă Rog Frumos, Să Mă Ajutați La Rezolvarea Acestei Probleme!