RO Study
👤
Mbsimp
Mbsimp
20-10-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu moarta
Răspuns :
Oza
Oza
20-10-2016
O persoana moarta este o persoana decedata.
Answer Link
Pufi35
Pufi35
20-10-2016
ea este moarta
nu stiu :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Cu Atenție Textele De Mai Jos Și Răspunde Apoi Cerințelor.a) V-ați Stins! Și De Atunce În Cruda-mi Rătăcire N-am Altă Mângâiere Mai Vie Pe Pământ Dec
Sa Se Calculeze PH Unei Solutii Care Contine [OH¯]=10¯5 Ioni G/l Scrieti Produsul Ionic Al Apei
Traduceti Aceste Expresii Cat Mai Corect: The Cancellation Is Down To Brian. I'm Down To My Last Few Pennies. What's Up? Five Down, Four To Go!
Fie A Un Punct Exterior Unui Cerc C(O, R), Astfel Incat AO=2R. Notăm T1, T2 Punctele De Tangență Cu Cercul Ale Tangente Lor Duse Din A La Cerc. Calculați Măsur
Trigonometrie Clasa A 9-a (diferit)...
Subliniază Cu Verde În Textele De La Exercițiul 1,propozițiile Fără Subiect: A)Asupra Noastră Fulgera,trăsneste Și Bat Puhoaie.b)...se Înnoptat Deja Și Mă Bucur
Ambele Subpuncte Va Rog. Trigonometrie Cls A 9-a.
Referat Despre Botezul Domnului
Să Se Creeze O Listă Cu Elemente Litere Mici. Se Cere: a) Afișarea Listei b) Înlocuirea Fiecărei Vocale Cu Litera Imediat Următoare Din Alfabet Și Apoi să Se A
Fie Un Paralelogram ABCD,cu AB=3√10 Cm Si BC=6 Cm.Se Stie Ca Punctul E Este Mijlocul Lui [BC],DE=9 Cm Si {F}=AC∩DE. a)Aratati Ca DB=DC. b)Calculati Aria Paralel