RO Study
👤
Lapte3
Lapte3
17-10-2016
Limba română
a fost răspuns
eu scriu una tu scrii mai multe coada
Răspuns :
Roxanagabriela253
Roxanagabriela253
17-10-2016
o coada, doua cozi .
Answer Link
Irisukk
Irisukk
17-10-2016
coada- singural
cozi- plural
ex: Erau cozi la fiecare magazin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenţa Dintre Cerere Şi Ofertă?
Ajutati-ma Va Rog Frumos Cu Urmatorul Exercitiu:3. Construieste Propozitii In Care Substantivele Floarea- Soarelui Si Bunavointa Sa Aiba Functiile Sintactice De
Fie ABCD Un Patrulater Inscris Intr-un Cerc De Raza 1.Fie G1,G2,G3,G4 Centrele De Greutate Ale Triunghiurilor BCD,CDA,DAB,ABC.Sa Se Arate Ca Ddaca AG1+BG2+CG3+D
Demonstrati Ca Numarul 1234567891011 Nu Este Patrat Perfect.Cu Ultima Cifra Nu Pot Demonstra ... Prin Ce Modalitate Pot Demonstra?
Fie Multimile A={-2;-1;0} Si B={-2;0;2}Card ( A Π B ) ESTE EGAL CU ...
O Placuta Metalica De Al Se Introduce Intr'o Solutie De Azotat Al Unui Metal Monovalent.Masa Placutei Creste Cu 2,97 G,iar Masa Metalului Depus Este De 3,24 G.
Valoarea Morfologica:iata,tau,la Literatura. Am Nevoie Urgent
Sa Se Demonstreze Ca Oricare Ar Fi X,y Apartinand Multimii Numerelor Reale Are Loc Relatia 8*cosx*cosy*cos(x+y)+1>0.
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre importanta Cunoasterii Si A Utilizarii,in Comunicare, A Limbii Literare.Am Nevoie U
Se Considera ΔABC Şi D Aparține (AB),E Aparține (AC),astfel Încât DB=5/7AB.Fie {M}=CD Intersectat Cu BE, Astfel Încât DM=2/9DC. Demonstraţi Că DE || BC. (se Re