RO Study
👤
Antonionela46
Antonionela46
12-10-2016
Matematică
a fost răspuns
10 m cati hectometri are
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-10-2016
10 metri= 0,5 hectometri
Answer Link
Robertinni
Robertinni
12-10-2016
10 m = 0,1 hm
/robèrtinni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câte Dreptunghiuri Diferite Poți Observa Dacă Veți Privi Cu Atenție Forma Ferestre
Gasiti Sinonime Pentru Cuvintele Intre Paranteze: a) Nu Pot (sa-i) Sufar b) (s-a) Mai Intors
7. Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 2,5; 6 Şi 6,5, Iar Perimetrul Său Este 18 Cm. Aflați Lungimile Acestor Laturi.
Dau 50 De Puncte! Se Consideră Ecuația X² - 2x + M + 1 = 0 Cu Rădăcinile X₁, X₂. Determinaţi M Real, În Cazurile: A) X₁ = 3x₂; B) X² + X² = X₁x₂(x₁+x₂);
9. Asociază Fragmentul Din „Prieten Cu Umbra" De Călin Torsan Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100
Ajută-i Pe Copii Să Rezolve Provocările Pentru A Ajunge La Locul Dorit În Parcul De Distracţii. • Observă Rezultatele Obținute De Copii Şi Notează Numele Acesto
Va Rog Frumos Să Îmi Spuneți În Ordine: Personajele Principale; Secundare; Și Episodice; ---------> Din Lectura Hoțul De Cărți De Markus Zusak
11 Aflați Numerele X Şi Y Știind Că Sunt Invers Proporționale Cu 2 Și 0,(3), Iar Media Lor Aritmetica Este 6,8.
Buna, Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine La Aceste Exercitii Va Rog, Daca Nu Stiti Faceti Dor Unul, Imi Trebuie Destul De Repede. Dau Coroana Puncte Inima Si Steluțe.
Mă Poate Ajuta Cineva Să Rezolv Această Problemă?