RO Study
👤
Lucicuta1
Lucicuta1
10-10-2016
Alte limbi străine
a fost răspuns
va rog cat mai repede 3 si 5
Răspuns :
RDanny
RDanny
12-10-2016
ex.5 : 1.e
2.f
3.c
4.d
5.b
6.a
Deci că în carte :P
Iar la 3 am nevoie de text,deoarece acolo sunt informațiile necesare :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din 15 L De Lapte Se Obtin 1,5 Kg De Unt.ce Cantitate De Unt Se Obtine Din 40 De L De Lapte
În Trapezul Dreptunghic ABCD, AB || CD, M(<A)=90, M(<B)=60,si Baza AB=36 Cm Si CD=24 Cm. Calculati Perimetrul Trapezului Si Lungimile Diagonalelor Sale
Ma Ajutati .. : X²+3x²-2x= Multumesc Tuturor!
Trebui Sa Fim Moderni Spuneti De Ce Trebuie Sa Fim Asa? Ce Ne Influenteaza Sa Facem Acest Lucru? Din Ce Cauza? Care Este Acel Motiv?va Rog Frumos :*
ΔABC=dreptunghic In AAD Perpendicular Pe BCAD=24cmCD Mai Mare Decat BD Cu 14cm AflatiCD BD BC
Aflait Prin Incercari Cel Mai Mare Numar De Trei Cifre Diferite Care Prin Impartire La 6 Are Rest 3.
Ptr A Invata Ce Solutie Imi Puneti
Comentează , În Maximum 50 De Cuvinte ( Aproximativ 5 Rânduri ) Segvenţa : Câte Mere În Livezi / Atâtea Vite-n Cirezi ! / Câtă Apă În Izvoare / Atâta Lapte-n Şi
Va Rog Sa Imi Faceti Problema Aceasta:Impartind Un Numar La 2 Se Obtine Catul 8 Si Un Rest. Cat Poate Sa Fie Restul Obtinut?
1.Numele Tarilor Membre Ale Celor Doua Aliante Antana Si Puterile Centrale?2.Mentioneaza Numele Unor Monumente Ridicate In Cinstea Eroilr Neamului,cazuti In Pr