RO Study
👤
AlexiaM
AlexiaM
06-11-2014
Limba română
a fost răspuns
antonim pentru podoaba si iar(=din nou)
Răspuns :
Cepoimelita
Cepoimelita
06-11-2014
podoaba-ornament,iar-iarasi ,la fel. antonime am cautat si nu am gasit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Laturile AB Si AD Ale Paralelogramului ABCD Se Construiesc In Exteriorul Acestora Patratele ABEF Si ADGH Demonstari Ca CE=CG=FD.
Putin Ajutar La Info, La Structura If. As Avea Nevoie De O Rezolvare In C++ Sau In Pseudocod A Urmatoarei Probleme:Se Citeste Un Numar Natural Notat X. Sa Se Af
Ferma Agro Manta , Înființată În Anul 2014 , Are Drept Specific Creșterea Bovinelor A Ovinelor Și A Porcilor , Și Ocupă O Suprafață Totală De 320 Ha. Suprafața
Suma Dintre Un Numar Intreg Si Dublul Sau Este Egala Cu -9. Care Este Numarul Considerat? Repede Va Rog Foarte Frumos
Am Mai Postat O Dată Intrebarea Dar Nu Am Avut Puncte PLS ESTE PT MAINE PANA LA ORA 12INIMA COROANA CINCI STELE PLS
Precizează Câte Două Sensuri Ale Cuvintelor Polisemantice Coardă Și Furca. Va Rog Mult!!!
2. Jumătatea Numărului 24 Este Egală Cu Dublul Numărului A.Aflaţi Numărul De 5 Ori Mai Mare Decât A.
Rezolvare Completă Va Rog. Dau Coroana
Arătați Că : A + B | Aba + Bab
Buna ! Am O Întrebate Cam Urgentă ! Unde Găsesc A Doua Forma A Substantivului ? Adică Dacă Mi Se Da Cuvântul “ Parentibus “ , A Doua Lui Forma Care Este ... Ca