RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2016
Chimie
a fost răspuns
reactii chimice pe care le vedem zi de zi
Răspuns :
Macoveistefan
Macoveistefan
02-10-2016
1.Fermentarea mustului.
2.Otetirea vinului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
* Obosită Rău De Tot, Furnicuţa S-a Oprit Pe Un Fir De Păpădie Şi Un Pic A Atipit. Bate-un Vântuleţ Şágalnic Păpădia-ncetişor Se Dă Huţa: Na, Ni, Na, Furnicuţo,
Completeaza "jurnalul Cu Triplă Intrare".fragmentul Care Mi-a Placut Cel Mai Mult.motivarea Alegerii.desen Reprezentativ.va Roggg Este Urgent Dau Coroana!!!!
Așază În Ordine Secvențele Care Constituie Acțiunea Fragmentelor De Text Extrase Din Ochi De Lup, De Daniel Pennac. Băiatul Vorbește Cu Prietenul Său, Dromaderu
8.Cum Măsori 5 L De Apă, Folosind Un Vas De 3 L Şi Unul De 7 L ?
Completează Spațiile Punctate Astfel Încât Să Obții Propoziții Adevărate Produsul Numerelor 4 Și 7 Este
Alege Varianta Corectă: • Cuvintele Subliniate În Enuntul In Celelalte Close Au Fost Puse Aceleaşi Bănci Ca Şi Înainte. Sunt, În Ordine: A. Pronume Demonstrativ
Numărul 30*a+55..... Va Rog Tare Mult Sa Ma Ajutați Cu Acest Exercițiu Am Mare Nevoie
Va Rog Sa Ma Ajutati
Pentru O Reacție De Tipul NA → Produși De Reacție, La O Anumită Temperatură: - Dublarea Concentrației Reactantului (A) Conduce La O Creștere De 4 Ori A Vitezei
1. OZ, Amos, Sumki 2. ZINK, Rui, Cititorul Din Peşteră 3. VERNE, Jules, Ocolul Pământului În 80 De Zile 4. BRUBAKER BRADLEY, Kimberly - Războiul Care Mi-a Salva