RO Study
👤
Bararu67
Bararu67
29-09-2016
Limba română
a fost răspuns
sensul cuvintelor:biciusca,tincusor
Răspuns :
Nickl
Nickl
29-09-2016
biciusca-bici scurt si subtire.
tincusor-pui de caine, se mai foloseste in R.Moldova.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scot Intregii Dintr-o Fractie?am 1911 Supra 1404
Continuă În 15-10 Rinduri,povestirea:,,Era Sfîrșit De Martie.Într-o Zi De Vineri,mă Întorceam De La Școală.Mă Gîndeam La Ale Mele,fără Să Observ Ce Se Întimplă
Buna! In Saptamana altfel Voi Deveni Profesor De Lb.romana...Nu Prea Stiu Ce Sa Fac... Vreau Ceva Care Sa Fie Demn De Un Profesor, Dar Care Sa Ii Captiveze Pe
DREPTUNGHIUL ABCD ARE SEGMENTUL DE DREAPTA AC=15cm.STIIND CA AC ESTE CU 4 Cm MAI MIC DECAT AB+BC,AFLA PERIMETRUL DREPTUNGHIULUI ABCD.MULTUMESC!
Cu Cit Este Egal Raportul Acesta?4 La Puterea 13* 2 La Puterea -10 Totul Supra 16 La Puterea 3
Buna! In Saptamana altfel Voi Deveni Profesor De Lb.romana...Nu Prea Stiu Ce Sa Fac... Vreau Ceva Care Sa Fie Demn De Un Profesor, Dar Care Sa Ii Captiveze Pe
In Triunghiul ABC Dreptungic In A Are Un Unghi De 15 Grade. Sa Se Demostreze Ca Inaltimea Din A Este 1/4 Din Ipotenuza.
În Triunghiul ABC Dreptunghic In A , Notăm Cu D Proiecția Punctului A Pe BC . Dacă BD = 9 Cm Și Sin C = 3 Pe 5 , Calculați perimetrul Triunghiului Și tg Ungh
Eseu:"Locul Unde Ma Simt Cel Mai Bine" eseu Trebuie Sa Fie Despre Casa Parinteasca 10 Enunturi
Sa Se Determine Inversa Functiei Bijective F : (0, +infinit) -> R , F(x) = X - 1/x