RO Study
👤
Muribund
Muribund
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog ex.8!!! Am nevoie urgent !!!!!
Răspuns :
Grecucasandra
Grecucasandra
25-09-2016
La intoarcerea sa,ii spuse ce a patit: -Am cumparat nevasta un ac si nevand unde sa-l aduc,l-am pus intr-un car cu fan.Cand ne-am despartit,nu l-am mai gasit... -Nebun esti tu ma!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DETERMINATI VOLUMUL DE SOLUTIE DE ACID SULFURIC DE CONCENTRATIE 38%( DENSITATEA= 1,28 G/ml) Necesar Prepararii A 1 L De Solutie De Concentratie 0,1 M.
Aflatii Toti Multiplii Comuni Ai Numerelor 35 Si 21
Dacă Se Consideră Punctele M(0;12) ,N(-9;0) Si P(16),atunci Natura Triunghiului MNP Este Egala Cu ..... Va Rog Din Suflet!!!
Imagine Your Pen Friend Comes In Iasi.What Sights Should He/she Visit?(imagineaza-ti Ca Vine Prietenul Tau In Iasi. Ce I-ai Recomanda) Daca Nu Locuiti In Ias
Ajutor Repede: 1)12g3kg=......hg 2)Daca 14 M De Stofă Costa 144,2 Lei Atunci 5 M De Stofă Costa? 3)Daca O Mașină Are Viteza De 80 Km/h, Atunci În 15 Minute Parc
Sa Se Determine Nummarul Real Stiind Ca Punctul P(1,1) Apartine Graficului Functiei F:R->R , F(x)=2x+a
În Figura Alăturată BC U Întors ED={A}.Stabiliți Valoarea De Adevăr (A Sau F) A Propozițiilor
Mircea Isi Doreste Sa Parcurga Cu Bicicleta, In 3 Ore, O Anumita Distanta, Mergand Cu Viteza Constanta. Stiind Ca A Parcurs 40 Km In Primele 2 Ore, Determinati
Va Rog Sa Mă Ajutați!!! Dau Coroana!!!!
Explica Semnele De Punctuatie Di Replica: - O, Maria Ta! Iertare!