RO Study
👤
Olaralex
Olaralex
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
o scrisoare unui preten
Răspuns :
Andraandrutzza577
Andraandrutzza577
25-09-2016
Draga Cristina nu ne.am mai vazut de mult timp si vroiam sa ma asigur daca esti bine, as vrea sa ne vedem intr.o zi sau sa mergem intr.o vacanta impreuna. Abia astept sa ne vedem! Cu drag (Numele tau)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suplementul Complementului Unghiului Cu Masura De 25 Grade Este Unghiul Cu Masura De?
Nicoleta Avea 4 Plicuri A Cate 7 Cerculete, Ar Cristina 8cerculete. Cite Cerculete Aveau Fetitele In Total?- Completează Schema Cu Numerele Care LipsescN. - Pl.
X=[16¹²:64³+(3⁵)⁴-(2×3)⁴⁷:6³⁷]-[2¹⁰×3¹⁰-(2¹⁰)³+(3¹⁰)²]x=?Va Rooog, Am Nevoie Sa Fie Rezolvată Treptat! Ofer 10p + Inima!
Produsul A 2 Numere Este 375. Produsul Dintre Un Numar Cu 5 Mai Mare Decat Primul Si Un Numar Cu 5 Mai Mic Decat Al Doilea Este 400. Aflați Cele Doua Numere Ini
Buna! Ati Putea, Va Rog, Sa Ma Ajutati Putin Aici?? Chiar Nu Am Idee Cum Sa Rezolv... Multumesc Anticipat!
Unde Are Loc Și Când Acțiunea Din Cartea Cititorul Din Peșteră ?
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC,cu Lungimea Ipotenuzei BC De 20 Cm Si Cu Raportul Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Egal Cu 4.Calculati Lungimea Inaltimii Core
Doi Frați Au Cules De Troli Livadă 16 Kg De Mere Și 12 Kg De Pere Ei Au Așezat În Lădițe Câte 4 Kg Câte Lădițe Au Fost Necesare Rezolva Problema În Două Moduri
XX.4.181. Dacă Împărțim Pe A La B, Obținem Câtul 37 Şi Restul 9. Dacă Împărţim Pe B La A,obţinem Restul 25. Află Numerele A Şi B.
VA ROG SA MA AJUTAȚI DAU COROANA PROMIT!