RO Study
👤
Ales23
Ales23
04-11-2014
Limba română
a fost răspuns
pentru ce am nevoie de camera mea 4 enunturi
Răspuns :
Barbe
Barbe
04-11-2014
Am nrvoie de camera mea deoarece am nevoie de intimitate . Linistea este un element pentru camerea mea. De spatiu personal si lucruri care imi apartin.aceasta este opinia mea. Sper ca e corect .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Aveti Timp Va Rog Analizati Atributele Si Substantivele Din Acest Text Va Rog Mult Clasa A 4 Un Iepuras Alb,cu Ochii De Margean,alearga Pe Langa Ea Al
4. A) WRITE THESE WORDS IN THE CORRECT ORDER . 1. The /near / Is / The / Park / School .
In Δabc, In Care AB Perpendicular Pe AC Se Duce Bisectoarea BD A Unghiului B Si Perpendiculara Din A Pe BD Care Se Intersecteaza Cu BC In E . Demonstrati Ca ΔAB
Un Acvariu Are Forma Uniu Cub Cu Latura De 40 Cm . Se Toarna Apa In Acvariu Pana La 3 Supra 4 Din Inaltime . Cati Litri De Apa S-au Turnat ?
Partea De Vorbirea Cuvintelor: Pretutindeni, Îmbrățișezi , Si, Cultura Mersi.
Lungimea Salii De Sport Este De 25 M , Iar Latimea Cu 5m Mai Putin.Cat Este Perimetrul Salii?
Transformati 467,1 M³ In : B) Km³C) Cm³Transformati In Dm³:A)3,125m³B) 0,15 Hm³C)720,4 Cm³
Explicati, In Maxim 5 Randuri Semnificatia Titlului Visul De Stefan Octavian Iosif
Ajutatima Cu O Compunere De 10-20 De Randuri In Care Sa Demonstreze Ce Este Genul Liric Din Poezia Ce Te Legeni Codrule De Mihai Eminescu
Care Este cea Mai Porivita Unitate De Masura Pt A Exprima: a)grosimia Manualului De Mate b)lungime Tablei c)distanta Bucuresi-Iasi